
مواد لازم و طرز تهیه قلیه میگو
قلیه میگو قلیه میگو یکی از غذاهای محبوب و سنتی جنوب ایران است که بیشتر در استانهای ساحلی مانند خوزستان، بوشهر، و هرمزگان تهیه میشود. این غذا با ترکیب میگو و مجموعهای از مواد تشکیل […]
قلیه میگو قلیه میگو یکی از غذاهای محبوب و سنتی جنوب ایران است که بیشتر در استانهای ساحلی مانند خوزستان، بوشهر، و هرمزگان تهیه میشود. این غذا با ترکیب میگو و مجموعهای از مواد تشکیل […]
کباب سلطانی کباب سلطانی یک غذای سنتی و مشهور ایرانی است که معمولاً در رستورانها و مجالس ویژه سرو میشود. این کباب ترکیبی از دو نوع کباب است: کباب برگ و کباب کوبیده. در حقیقت، […]
سمنو سمنو یک خوراکی سنتی ایرانی است که معمولاً در جشنهای نوروز (سال نو ایرانی) تهیه و مصرف میشود. این خوراکی، از جوانه گندم و آرد درست میشود و بهعنوان نمادی از قدرت، برکت، و […]
آبگوشت با دیگ سنگی آبگوشت با دیگ سنگی یکی از انواع سنتی و خاص آبگوشت ایرانی است که در ظروف سنگی پخته میشود. استفاده از دیگ سنگی در پخت آبگوشت به دلیل توانایی این ظروف […]
کباب کوبیده کباب کوبیده یکی از انواع محبوب و سنتی کباب در آشپزی ایرانی است که از گوشت چرخکرده تهیه میشود. این کباب به خاطر طعم دلپذیر و بافت نرم و آبدارش در میان علاقهمندان […]
کباب چنجه کباب چنجه یکی از انواع کبابهای محبوب ایرانی است که معمولاً از گوشت بره یا گوساله تهیه میشود. گوشت به صورت مکعبی برش خورده و پس از مزهدار شدن با موادی مانند پیاز، […]
قورمه سبزی قورمه سبزی یکی از محبوبترین و اصیلترین غذاهای ایرانی است که به عنوان یک خورشت سنتی شناخته میشود. این غذا معمولاً در مناسبتهای خاص، مهمانیها و در جمعهای خانوادگی سرو میشود و به […]
کباب یونانی کباب یونانی، نوعی کوفته گوشت است که از مخلوط گوشت چرخکرده (معمولاً گوشت گوسفند یا گاو) همراه با ادویهجات یونانی مثل اورگانو، سیر، پیاز و گیاهان معطر تهیه میشود. این کبابها به شکل […]
تاس کباب تاس کباب یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که از تکههای کوچک گوشت (معمولاً گوشت گوساله یا گوسفند) تهیه میشود. این تکههای گوشت به همراه پیاز و گاهی اوقات با سبزیجات […]
اکبر جوجه اصل گنابادی اکبر جوجه اصل گنابادی یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایران است که اصالت آن به شهر گناباد در استان خراسان رضوی برمیگردد. این غذا به خاطر طعم عالی و تهیهاش […]