
مواد لازم و طرز تهیه سرکه سیب
سرکه سیب سرکه سیب (Apple cider vinegar) یک نوع سرکه است که از سیبهای خرد شده یا آب سیب تخمیر شده به دست میآید. این سرکه با فرآیند تخمیر الکلی و سپس تخمیر اسیدی تولید […]
سرکه سیب سرکه سیب (Apple cider vinegar) یک نوع سرکه است که از سیبهای خرد شده یا آب سیب تخمیر شده به دست میآید. این سرکه با فرآیند تخمیر الکلی و سپس تخمیر اسیدی تولید […]
ترشی آلبالو ترشی آلبالو یکی از انواع ترشیهای محبوب در ایران است که از آلبالوهای ترش تهیه میشود. این ترشی با استفاده از آلبالوهای تازه و کامل، سرکه، نمک و اغلب با اضافه کردن ادویههایی […]
سس لیمو سس لیمو، که به انگلیسی “Lemon Sauce” نامیده میشود، یک چاشنی خوش طعم و معطر است که برای افزودن طعم ترش و تازگی به انواع غذاها استفاده میشود. این سس معمولاً از آب […]
رب انار رب انار، که به انگلیسی به آن “Pomegranate Molasses” گفته میشود، یک چاشنی غلیظ و تیره است که از آب انار تغلیظ شده تهیه میشود. این محصول در آشپزی خاورمیانه و مدیترانهای بسیار […]
رب گوجه فرنگی رب گوجه فرنگی یک ماده غذایی غلیظ و پخته شده از گوجهفرنگی است که به عنوان پایه و اساس بسیاری از غذاها در آشپزی استفاده میشود. این محصول از طریق پختن گوجهفرنگیهای […]
سس مارینارا ایتالیایی سس مارینارا ایتالیایی یک سس کلاسیک ایتالیایی است که به عنوان پایه بسیاری از غذاهای ایتالیایی مانند پاستا، پیتزا، و برخی از غذاهای دریایی استفاده میشود. این سس به دلیل سادگی و […]
سس قارچ سس قارچ یک نوع سس کرمی و غلیظ است که بهطور معمول با ترکیبی از قارچهای خرد شده، کره، خامه و ادویهها تهیه میشود. این سس به دلیل طعم غنی و عطر دلپذیر […]
سس شکلاتی سس شکلاتی یک سس غلیظ و شیرین است که از ترکیب شکلات، شیر یا خامه، شکر، و برخی مواد دیگر تهیه میشود. این سس به عنوان یک مادهی تزئینی و طعمدهنده در انواع […]
سس پاستا سس پاستا اصطلاحی است که به انواع مختلفی از سسها اطلاق میشود که برای همراهی با انواع پاستا استفاده میشوند. این سسها میتوانند بافتها و طعمهای متفاوتی داشته باشند و بر اساس فرهنگها […]
سس سالاد سزار سس سالاد سزار یکی از معروفترین و پرکاربردترین سسها در دنیای آشپزی است، به خصوص برای تهیه سالاد سزار که یکی از محبوبترین سالادها در سرتاسر جهان محسوب میشود. این سس مخلوطی […]