
مواد لازم و طرز تهیه کباب ترکی
کباب ترکی (بیتی کباب) کباب ترکی (که به آن دونر کباب نیز گفته میشود) یک غذای محبوب و معروف ترکیهای است که از لایههای نازک گوشت که به آرامی روی سیخی عمودی پخته میشود، تهیه […]
کباب ترکی (بیتی کباب) کباب ترکی (که به آن دونر کباب نیز گفته میشود) یک غذای محبوب و معروف ترکیهای است که از لایههای نازک گوشت که به آرامی روی سیخی عمودی پخته میشود، تهیه […]
جوجه کباب لبنانی جوجه کباب لبنانی، که به نام شیش طاووق هم شناخته میشود، یک غذای محبوب در آشپزی لبنانی است که از تکههای مرغ مزهدار شده با مخلوطی از ماست، آب لیمو، سیر، و […]
نودل کرهای نودل کرهای، که با نام رامن کرهای نیز شناخته میشود، از جمله غذاهای فوری محبوب در کره است که طعمهای متنوعی را به همراه دارد. این نودلها اغلب با ترکیبی از ادویهها و […]
اشترودل اشترودل (به انگلیسی: Strudel) یک نوع شیرینی یا دسر محبوب است که اصالت آن به کشورهای اروپای مرکزی، به ویژه اتریش و آلمان، باز میگردد. این شیرینی به خاطر لایههای نازک خمیر و مواد […]
جوجه چینی جوجه چینی یک غذای خوشمزه و محبوب در بین طرفداران غذاهای آسیایی است که اغلب در رستوران های چینی یافت میشود. این غذا از تکه های مرغ که معمولاً با سس ها و […]
لاهماجون ترکی با خمیر یوفکا لاهماجون ترکی با خمیر یوفکا، که گاهی به عنوان «پیتزای ترکی» نیز شناخته میشود، یک غذای سنتی خاورمیانهای و ترکی است که به ویژه در مناطق جنوب شرقی ترکیه محبوبیت […]
مرغ تندوری همراه با ترشی (چاتنی) انبه مرغ تندوری خوش طعم، با پوست کاملا سوخاری و ترد، همراه با ترشی انبه تند! برای تهیه مرغ تندوری ابتدا مرغ خام را با استفاده از ماست، مرکباتی […]