بایگانی‌های بین المللی - فردای تازه

مواد لازم و طرز تهیه کباب ترکی

مواد لازم و طرز تهیه کباب ترکی

ارسال شده در ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ بدون دیدگاه

کباب ترکی (بیتی کباب) کباب ترکی (که به آن دونر کباب نیز گفته می‌شود) یک غذای محبوب و معروف ترکیه‌ای است که از لایه‌های نازک گوشت که به آرامی روی سیخی عمودی پخته می‌شود، تهیه […]

مواد لازم و طرز تهیه جوجه کباب لبنانی

مواد لازم و طرز تهیه جوجه کباب لبنانی

ارسال شده در ۲۷ تیر ۱۴۰۴ بدون دیدگاه

جوجه کباب لبنانی جوجه کباب لبنانی، که به نام شیش طاووق هم شناخته می‌شود، یک غذای محبوب در آشپزی لبنانی است که از تکه‌های مرغ مزه‌دار شده با مخلوطی از ماست، آب لیمو، سیر، و […]

مواد لازم و طرز تهیه نودل کره‌ای

مواد لازم و طرز تهیه نودل کره‌ای

ارسال شده در ۱۰ تیر ۱۴۰۴ بدون دیدگاه

نودل کره‌ای نودل کره‌ای، که با نام رامن کره‌ای نیز شناخته می‌شود، از جمله غذاهای فوری محبوب در کره است که طعم‌های متنوعی را به همراه دارد. این نودل‌ها اغلب با ترکیبی از ادویه‌ها و […]

مواد لازم و طرز تهیه اشترودل

مواد لازم و طرز تهیه اشترودل

ارسال شده در ۱۳ آذر ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

اشترودل اشترودل (به انگلیسی: Strudel) یک نوع شیرینی یا دسر محبوب است که اصالت آن به کشورهای اروپای مرکزی، به ویژه اتریش و آلمان، باز می‌گردد. این شیرینی به خاطر لایه‌های نازک خمیر و مواد […]

مواد لازم و طرز تهیه جوجه چینی

مواد لازم و طرز تهیه جوجه چینی

ارسال شده در ۱۹ تیر ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

جوجه چینی جوجه چینی یک غذای خوشمزه و محبوب در بین طرفداران غذاهای آسیایی است که اغلب در رستوران های چینی یافت می‌شود. این غذا از تکه های مرغ که معمولاً با سس ها و […]

مواد لازم و طرز تهیه لاهماجون ترکی با خمیر یوفکا

مواد لازم و طرز تهیه لاهماجون ترکی با خمیر یوفکا

ارسال شده در ۱۲ تیر ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

لاهماجون ترکی با خمیر یوفکا لاهماجون ترکی با خمیر یوفکا، که گاهی به عنوان «پیتزای ترکی» نیز شناخته می‌شود، یک غذای سنتی خاورمیانه‌ای و ترکی است که به ویژه در مناطق جنوب شرقی ترکیه محبوبیت […]

مرغ تندوری، مواد لازم، طرز تهیه و نکات مهم

مرغ تندوری، مواد لازم، طرز تهیه و نکات مهم

ارسال شده در ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ ۳ دیدگاه

مرغ تندوری همراه با ترشی (چاتنی) انبه مرغ تندوری خوش طعم، با پوست کاملا سوخاری و ترد، همراه با ترشی انبه تند! برای تهیه مرغ تندوری ابتدا مرغ خام را با استفاده از ماست، مرکباتی […]