
مواد لازم و طرز تهیه میرزا قاسمی گیلانی
میرزا قاسمی گیلانی میرزا قاسمی یک غذای محبوب و سنتی ایرانی از استان گیلان است. این غذا اصولاً با استفاده از بادمجان کبابی تهیه میشود که بادمجانها پس از کباب شدن، پوست کنده و خرد […]
میرزا قاسمی گیلانی میرزا قاسمی یک غذای محبوب و سنتی ایرانی از استان گیلان است. این غذا اصولاً با استفاده از بادمجان کبابی تهیه میشود که بادمجانها پس از کباب شدن، پوست کنده و خرد […]
پوره سیب زمینی پوره سیب زمینی، که به آن ماشد پوتیتوز (mashed potatoes) هم گفته میشود، یک غذای ساده و محبوب است که از سیب زمینی پخته و له شده تهیه میشود. برای تهیه این […]
رولت مرغ رولت مرغ یک غذای لذیذ و مجلسی است که از مرغ خرد شده و پردازش شده تهیه میشود. در تهیه این غذا، سینه مرغ را به صورت ورقهای باز میکنند و با مخلوطی […]
سالاد الویه سالاد الویه یکی از سالادهای محبوب و سنتی در بسیاری از کشورها، به ویژه در ایران و روسیه است. این سالاد اغلب در مهمانیها، جشنها و مناسبتهای خاص سرو میشود و به عنوان […]
آبدوغ خیار مجلسی آبدوغ خیار مجلسی یک غذای سنتی ایرانی است که بهویژه در فصل تابستان بسیار محبوب است. این غذا با خیار، ماست، دوغ و سبزیجات تهیه میشود و به دلیل طعم خنک و […]
سوفله مرغ و بادمجان سوفله مرغ و بادمجان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که از ترکیب مرغ، بادمجان، و پنیر تهیه میشود. این غذا بهصورت لایهلایه درست میشود و شباهتی به لازانیا دارد اما […]
حمص (هوموس) حمص (هوموس) یک غذای محبوب و سنتی خاورمیانهای است که از نخود پخته شده تهیه میشود. این غذا به عنوان یک پیش غذا یا دیپ سرو میشود. این غذا اغلب با افزودنیهایی مانند […]
کیک مرغ و گردو کیک مرغ و گردو یک غذای خوشمزه و متفاوت است که میتواند به عنوان یک پیش غذا یا وعده اصلی در مهمانیها و جشنها سرو شود. این کیک ترکیبی از طعمهای […]
کشک بادمجان گیلانی کشک بادمجان گیلانی یکی از غذاهای سنتی و محبوب در شمال ایران، بهویژه در استان گیلان است. این غذا با استفاده از بادمجان، کشک، سیر، و گاهی اوقات گردو تهیه میشود و […]
سیب زمینی تنوری با سس پنیری سیب زمینی تنوری با سس پنیری یک غذای خوشمزه و محبوب است که اغلب به عنوان پیش غذا یا غذای کناری سرو میشود. این غذا از سیب زمینیهای بزرگ […]