بایگانی‌های پیش غذا - فردای تازه

مواد لازم و طرز تهیه میرزا قاسمی گیلانی

مواد لازم و طرز تهیه میرزا قاسمی گیلانی

ارسال شده در ۲۸ تیر ۱۴۰۴ بدون دیدگاه

میرزا قاسمی گیلانی میرزا قاسمی یک غذای محبوب و سنتی ایرانی از استان گیلان است. این غذا اصولاً با استفاده از بادمجان کبابی تهیه می‌شود که بادمجان‌ها پس از کباب شدن، پوست کنده و خرد […]

مواد لازم و طرز تهیه پوره سیب زمینی

مواد لازم و طرز تهیه پوره سیب زمینی

ارسال شده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

پوره سیب زمینی پوره سیب زمینی، که به آن ماشد پوتیتوز (mashed potatoes) هم گفته می‌شود، یک غذای ساده و محبوب است که از سیب زمینی پخته و له شده تهیه می‌شود. برای تهیه این […]

مواد لازم و طرز تهیه رولت مرغ

مواد لازم و طرز تهیه رولت مرغ

ارسال شده در ۱۸ آذر ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

رولت مرغ رولت مرغ یک غذای لذیذ و مجلسی است که از مرغ خرد شده و پردازش شده تهیه می‌شود. در تهیه این غذا، سینه مرغ را به صورت ورقه‌ای باز می‌کنند و با مخلوطی […]

مواد لازم و طرز تهیه سالاد الویه

مواد لازم و طرز تهیه سالاد الویه

ارسال شده در ۱۷ آذر ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

سالاد الویه سالاد الویه یکی از سالادهای محبوب و سنتی در بسیاری از کشورها، به ویژه در ایران و روسیه است. این سالاد اغلب در مهمانی‌ها، جشن‌ها و مناسبت‌های خاص سرو می‌شود و به عنوان […]

مواد لازم و طرز تهیه آبدوغ خیار مجلسی

مواد لازم و طرز تهیه آبدوغ خیار مجلسی

ارسال شده در ۰۱ آذر ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

آبدوغ خیار مجلسی آبدوغ خیار مجلسی یک غذای سنتی ایرانی است که به‌ویژه در فصل تابستان بسیار محبوب است. این غذا با خیار، ماست، دوغ و سبزیجات تهیه می‌شود و به دلیل طعم خنک و […]

مواد لازم و طرز تهیه سوفله مرغ و بادمجان

مواد لازم و طرز تهیه سوفله مرغ و بادمجان

ارسال شده در ۱۰ مهر ۱۴۰۳ یک دیدگاه

سوفله مرغ و بادمجان سوفله مرغ و بادمجان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که از ترکیب مرغ، بادمجان، و پنیر تهیه می‌شود. این غذا به‌صورت لایه‌لایه درست می‌شود و شباهتی به لازانیا دارد اما […]

مواد لازم و طرز تهیه حمص (هوموس)

مواد لازم و طرز تهیه حمص (هوموس)

ارسال شده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

حمص (هوموس) حمص (هوموس) یک غذای محبوب و سنتی خاورمیانه‌ای است که از نخود پخته شده تهیه می‌شود. این غذا به عنوان یک پیش غذا یا دیپ سرو می‌شود. این غذا اغلب با افزودنی‌هایی مانند […]

مواد لازم و طرز تهیه کیک مرغ و گردو

مواد لازم و طرز تهیه کیک مرغ و گردو

ارسال شده در ۰۸ شهریور ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

کیک مرغ و گردو کیک مرغ و گردو یک غذای خوشمزه و متفاوت است که می‌تواند به عنوان یک پیش غذا یا وعده اصلی در مهمانی‌ها و جشن‌ها سرو شود. این کیک ترکیبی از طعم‌های […]

مواد لازم و طرز تهیه کشک بادمجان گیلانی

مواد لازم و طرز تهیه کشک بادمجان گیلانی

ارسال شده در ۰۵ شهریور ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

کشک بادمجان گیلانی کشک بادمجان گیلانی یکی از غذاهای سنتی و محبوب در شمال ایران، به‌ویژه در استان گیلان است. این غذا با استفاده از بادمجان، کشک، سیر، و گاهی اوقات گردو تهیه می‌شود و […]

مواد لازم و طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سس پنیری

مواد لازم و طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سس پنیری

ارسال شده در ۰۱ شهریور ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

سیب زمینی تنوری با سس پنیری سیب زمینی تنوری با سس پنیری یک غذای خوشمزه و محبوب است که اغلب به عنوان پیش غذا یا غذای کناری سرو می‌شود. این غذا از سیب زمینی‌های بزرگ […]