بایگانی‌های سنتی - فردای تازه

مواد لازم و طرز تهیه ته انداز ماهی جنوب

مواد لازم و طرز تهیه ته انداز ماهی جنوب

ارسال شده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ بدون دیدگاه

ته انداز ماهی جنوب ته انداز ماهی جنوب، یکی از غذاهای سنتی و محلی جنوب ایران به خصوص در مناطق ساحلی است. این غذا با استفاده از ماهی تازه و انواع ادویه‌ها تهیه می‌شود که […]

مواد لازم و طرز تهیه کله جوش

مواد لازم و طرز تهیه کله جوش

ارسال شده در ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ ۲ دیدگاه

کله جوش کله جوش یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که بیشتر در مناطق جنوبی ایران مانند بوشهر و خوزستان پخته می‌شود. این غذا از ترکیب ماهیچه یا گوشت گوسفند، پیاز، سیر، رب گوجه فرنگی […]

مواد لازم و طرز تهیه اشکنه کشک

مواد لازم و طرز تهیه اشکنه کشک

ارسال شده در ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ بدون دیدگاه

اشکنه کشک اشکنه کشک یکی از انواع آش‌های سنتی ایرانی است که با استفاده از مواد اولیه ساده و مغذی تهیه می‌شود. این غذا بیشتر در فصول سرد سال و برای صبحانه مورد استفاده قرار […]

مواد لازم و طرز تهیه بریانی اصفهانی

مواد لازم و طرز تهیه بریانی اصفهانی

ارسال شده در ۲۷ تیر ۱۴۰۴ بدون دیدگاه

بریانی اصفهانی بریانی اصفهانی یکی از غذاهای سنتی و معروف شهر اصفهان در ایران است. این غذا که به دلیل طعم متمایز و مواد اولیه خاصش شناخته شده، از گوشت گوسفند یا گوساله که به […]

مواد لازم و طرز تهیه حلیم بادمجان

مواد لازم و طرز تهیه حلیم بادمجان

ارسال شده در ۲۴ تیر ۱۴۰۴ بدون دیدگاه

حلیم بادمجان حلیم بادمجان یک غذای سنتی و محبوب ایرانی است که با ترکیب بادمجان، گوشت، برنج یا گندم، و حبوبات تهیه می‌شود. این غذا بافتی کشدار و نرم دارد و معمولاً با عدس یا […]

مواد لازم و طرز تهیه شله مشهدی

مواد لازم و طرز تهیه شله مشهدی

ارسال شده در ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ یک دیدگاه

شله مشهدی شله مشهدی یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایران است که بیشتر در شهر مشهد و مناطق اطراف آن معروف و پرطرفدار است. این غذا به عنوان یکی از انواع آش‌ها شناخته می‌شود […]

مواد لازم و طرز تهیه اشکنه تره تبریزی

مواد لازم و طرز تهیه اشکنه تره تبریزی

ارسال شده در ۰۳ آذر ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

اشکنه تره تبریزی اشکنه تره تبریزی یکی از انواع اشکنه است که در منطقه تبریز و دیگر نقاط آذربایجان شرقی تهیه می‌شود. این غذا یک خوراک سنتی و مغذی است که بیشتر در فصل سرما […]

مواد لازم و طرز تهیه اشکنه لپه تبریزی

مواد لازم و طرز تهیه اشکنه لپه تبریزی

ارسال شده در ۰۳ آذر ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

اشکنه لپه تبریزی اشکنه لپه تبریزی یکی از انواع اشکنه است که در تبریز و دیگر نقاط آذربایجان شرقی رواج دارد. این غذا از ترکیب لپه (نوعی حبوبات شبیه به نخود فرنگی که بخشی از […]

مواد لازم و طرز تهیه اشکنه

مواد لازم و طرز تهیه اشکنه

ارسال شده در ۰۲ آذر ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

اشکنه اشکنه یک غذای سنتی و ساده ایرانی است که به‌ویژه در مناطق مرکزی و شمال شرقی ایران تهیه می‌شود. این غذا نوعی سوپ یا خوراک است که از مواد اولیه ساده‌ای مانند پیاز، تخم‌مرغ، […]

مواد لازم و طرز تهیه اشکنه گوجه

مواد لازم و طرز تهیه اشکنه گوجه

ارسال شده در ۰۲ آذر ۱۴۰۳ بدون دیدگاه

اشکنه گوجه اشکنه گوجه یک غذای سنتی ایرانی است که به ویژه در مناطق مختلف ایران، به عنوان یک غذای ساده و مغذی شناخته می‌شود. این غذا پایه‌ای آبکی دارد و معمولاً با نان سرو […]