
مواد لازم و طرز تهیه ته انداز ماهی جنوب
ته انداز ماهی جنوب ته انداز ماهی جنوب، یکی از غذاهای سنتی و محلی جنوب ایران به خصوص در مناطق ساحلی است. این غذا با استفاده از ماهی تازه و انواع ادویهها تهیه میشود که […]
ته انداز ماهی جنوب ته انداز ماهی جنوب، یکی از غذاهای سنتی و محلی جنوب ایران به خصوص در مناطق ساحلی است. این غذا با استفاده از ماهی تازه و انواع ادویهها تهیه میشود که […]
کله جوش کله جوش یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که بیشتر در مناطق جنوبی ایران مانند بوشهر و خوزستان پخته میشود. این غذا از ترکیب ماهیچه یا گوشت گوسفند، پیاز، سیر، رب گوجه فرنگی […]
اشکنه کشک اشکنه کشک یکی از انواع آشهای سنتی ایرانی است که با استفاده از مواد اولیه ساده و مغذی تهیه میشود. این غذا بیشتر در فصول سرد سال و برای صبحانه مورد استفاده قرار […]
بریانی اصفهانی بریانی اصفهانی یکی از غذاهای سنتی و معروف شهر اصفهان در ایران است. این غذا که به دلیل طعم متمایز و مواد اولیه خاصش شناخته شده، از گوشت گوسفند یا گوساله که به […]
حلیم بادمجان حلیم بادمجان یک غذای سنتی و محبوب ایرانی است که با ترکیب بادمجان، گوشت، برنج یا گندم، و حبوبات تهیه میشود. این غذا بافتی کشدار و نرم دارد و معمولاً با عدس یا […]
شله مشهدی شله مشهدی یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایران است که بیشتر در شهر مشهد و مناطق اطراف آن معروف و پرطرفدار است. این غذا به عنوان یکی از انواع آشها شناخته میشود […]
اشکنه تره تبریزی اشکنه تره تبریزی یکی از انواع اشکنه است که در منطقه تبریز و دیگر نقاط آذربایجان شرقی تهیه میشود. این غذا یک خوراک سنتی و مغذی است که بیشتر در فصل سرما […]
اشکنه لپه تبریزی اشکنه لپه تبریزی یکی از انواع اشکنه است که در تبریز و دیگر نقاط آذربایجان شرقی رواج دارد. این غذا از ترکیب لپه (نوعی حبوبات شبیه به نخود فرنگی که بخشی از […]
اشکنه اشکنه یک غذای سنتی و ساده ایرانی است که بهویژه در مناطق مرکزی و شمال شرقی ایران تهیه میشود. این غذا نوعی سوپ یا خوراک است که از مواد اولیه سادهای مانند پیاز، تخممرغ، […]
اشکنه گوجه اشکنه گوجه یک غذای سنتی ایرانی است که به ویژه در مناطق مختلف ایران، به عنوان یک غذای ساده و مغذی شناخته میشود. این غذا پایهای آبکی دارد و معمولاً با نان سرو […]