
مواد لازم و طرز تهیه شیره توت سفید
شیره توت سفید شیره توت سفید، محصول طبیعی و غلیظی است که از آب توتهای سفید فشرده شده و بدون دانه به دست میآید. این ماده به خاطر طعم شیرین و مطبوعش مورد توجه است […]
شیره توت سفید شیره توت سفید، محصول طبیعی و غلیظی است که از آب توتهای سفید فشرده شده و بدون دانه به دست میآید. این ماده به خاطر طعم شیرین و مطبوعش مورد توجه است […]
شیره انگور شیره انگور، که به آن “دبس” نیز گفته میشود، نوعی شیرینکننده طبیعی است که از آب انگور تازه به دست میآید. این ماده مقوی در واقع یک شربت غلیظ و قهوهای رنگ است […]
مربای زرشک مربای زرشک یکی از انواع مرباهای سنتی و محبوب در ایران است که از دانههای زرشک تهیه میشود. زرشکها دانههایی کوچک و قرمز رنگ هستند که طعمی ترش و کمی تلخ دارند. این […]
مربا بادمجان مربا بادمجان یکی از انواع مرباهای سنتی و کمتر شناخته شده در برخی مناطق ایران است که از بادمجان تهیه میشود. این مربا با ترکیب بادمجانهای کوچک و شیرین با شکر، آب، و […]
مربا گلابی مربا گلابی یک نوع مربای شیرین و خوشمزه است که از گلابیهای تازه تهیه میشود. این مربا بافتی نرم و طعمی لطیف دارد و به دلیل طعم طبیعی و شیرینی ملایم گلابی، طرفداران […]
مربا به مربا یک نوع شیرینی است که از میوهها یا سبزیجات پخته شده در شکر تهیه میشود. میوهها یا سبزیجات را معمولاً به صورت تکههای کوچک خرد میکنند و با مقدار زیادی شکر مخلوط […]
مربا کیوی مربا کیوی یک نوع مربای خوشمزه و خاص است که از میوه کیوی تهیه میشود. این مربا به دلیل رنگ زیبا، طعم ملایم و کمی ترش و شیرین، بسیار محبوب است و میتواند […]
مربا هلو مربای هلو یک نوع مربا است که از هلوهای تازه و رسیده تهیه میشود. این مربا به خاطر طعم شیرین و عطر دلپذیر هلوها بسیار محبوب است و میتوان آن را به عنوان […]
مربا و شربت بهار نارنج مربا و شربت بهار نارنج دو محصول محبوب و معطر از بهار نارنج هستند که از گلهای درخت نارنج (که به آن درخت پرتقال ترش نیز میگویند) به دست میآیند. […]
مربا تمشک مربا تمشک یکی از انواع مرباهای محبوب و خوشمزه است که از تمشکهای تازه تهیه میشود. تمشک، میوهای با طعم ترش و شیرین، دارای بافتی نرم و ظریف است که در تهیه انواع […]