مواد لازم و طرز تهیه لواشک آلو
وبسایت "فردای تازه" همان "تاروت رنگی" سابق می باشد.
لواشک آلو
لواشک آلو یک خوراکی محبوب ایرانی است که از میوههای ترش مانند آلو تهیه میشود. این محصول نوعی ترشی جامد است که با پختن و سپس خشک کردن پوره میوهها به دست میآید. لواشک اغلب به شکل ورقههای نازک و انعطافپذیر تولید میشود که میتواند طعمهای مختلفی داشته باشد بسته به نوع میوهای که از آن ساخته شده است.
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۱ ساعت | ۲ ساعت | ۳ ساعت |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت لواشک آلو به شرح زیر می باشد:
آلو رسیده: سه کیلوگرم
آب: نصف لیوان
طرز تهیه
گام اول:
ابتدا آلو ها را می شوییم و دم آنها را جدا میکنیم و داخل قابلمه میریزیم، نیازی به جدا کردن هسته آلوها نیست.
به ازای هر سه کیلوگرم آلو، نصف لیوان آب میریزیم و نیازی به ریختن آب زیاد نمیباشد. (آلو ها بعد از دیدن حرارت خودشان آب می اندازند).
آلو ها را به اندازه ای روی حرارت قرار میدهیم که نرم شده و به راحتی از هسته جدا شوند.
گام دوم:
بعد از نرم شدن از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدهیم تا آلو های نرم شده از دما بیفتند تا به راحتی از صافی عبور بدهیم.
آلو های پخته شده را از صافی رد میکنیم طوری که پوست و هسته آلو ها باقی بماند.
پوره آلو ها را مجددا داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا ته نگیرد.
گام سوم:
پوره آلو ها را به اندازه ای می جوشانیم که غلیظ شود و غلظت آن شبیه مارمالاد شود.
در طی جوشیدن اگر کفی ایجاد شد بر میداریم.
کف سینی آب اسپری میکنیم و یک نایلن ضخیم روی سینی قرار میدهیم.
قبل از پهن کردن لواشک آلو کمی نمک به مواد آن اضافه میکنیم و هم میزنیم.
گام چهارم:
چند قطره ای روغن روی نایلن میمالیم و مایع لواشک را روی نایلن به صورت یکنواخت به قطر نیم سانتی متر پهن میکنیم.
سینی را جلوی آفتاب قرار میدهیم.
برای نگهداری لواشک آلو، آن را برش میزنیم و به صورت نواری یا لوله ای داخل کیسه های زیپ دار داخل فریزر قرار میدهیم.
نکات مهم
– اگر آفتاب نداشتید میتوانید مواد لواشک را داخل ظرف که ته آن چند قطره روغن مالیدید بریزید و پهن کنید و با حرارت فر لواشک را تهیه نمایید.
– بهتر است از آلو رسیده برای تهیه لواشک استفاده نمایید.
– می توانید برای رد کردن مواد از صافی از دست کمک بگیرید.